top of page
  • baralunakova07

BTS A JEJICH PLÁNY



SCHEDULE

Ani na chvíli se nezastaví. Na co se můžeme v blízké době od BTS těšit a co připravují?


Aktivita jihokorejské skupiny BTS v poslední době velmi vzrůstá. Po několika koncertech (Seoul- březen, Las Vegas- duben) zavítali za práh cen Grammy, kam společně přinesli dokonalou performance digitálního singlu Butter. Avšak to zdaleka není všechno.


https://youtu.be/HbkBVxU5K5A → 64th Grammy performance





IN THE SEOM

"Everyone arrives on an island for an unexpected vacation! See you In BTS Island: In the SEOM," říká oficiální blog o hře. RM, Jin, SUGA, jhope, Jimin, V a Jungkook se podíleli na mobilní hře jako spolu-developeři. BTS Island je ke stažení na Google Play i v Apple Store. Do jakých dalších sfér BTS v budoucnu ještě vkročí? Nechme se překvapit.


BTS AT EVERLAND: OVER THE UNIVERSE SHOW

Probíhá od 18. března do 28. srpna 2022. HYBE a Samsung C&T Resort Group spolupracují na multimediální show Over The Universe. Každou noc po dobu 15ti minut probíhá stream sedmi světových hitů skupiny:


DYNAMITE, BUTTER, PERMISSION TO DANCE, DOPE, DNA, SPRING DAY, MAKE IT RIGHT



Show se odehrává v Everlandu, největším zábavním parku Jižní Koreje, venku na stage of Four Seasons Garden. Akce nese poselství v podobě naděje, naděje v překonání pandemie. Součástí show jsou vizuální efekty jako videoobrazy, zvuk, světla a ohňostroje.


"Everland. I hope it will be a source of hope and comfort to you"

https://youtu.be/HErB9Yj8Qlw → Official trailer





D´FESTA

Korea Dispatch uspořádal v rámci oslav 10. výročí festival D´FESTA, který má bohatý obsah:

Filmy, výstavy, mediální umění... BTS jsou součástí lineupu. Akce trvá od 8.4. 2022 do 6.6. 2022 v MPX Gallery, IFC Mall v Seoulu.





BBMAS 2022

Nominováni v šesti kategoriích s celkovým počtem sedmi nominací se BTS stávají jedněmi z finalistů letošního ročníku Billboard Music Awards.


- Top Duo/Group

- Top Song Sales Artist

- Top Billboard Global (Excl. U.S.) Artist

- Top Selling Song — ["Butter" and "Permission to Dance"]

- Top Billboard Global (Excl. U.S.) Song — ["Butter"]

- Top Rock Song — ["My Universe"]



Výsledky BBMAS stojí na tabulkách vedených od roku 2021 do roku 2022. Hlavním klíčem k úspěchu je interakce fanoušků s hudbou interpretů. (Streaming, radio, koupě alb...)

BTS se však předávání cen pravděpodobně nezúčastní. Chtějí svoji energii na comeback.




BTS´ NEW ALBUM PROOF

Ano, ano. Na závěr novinka největší. Je to tu. ARMY se dočkali. Dlouho vytoužený comeback BTS se konečně odrazil v zrcadle reality a bleskově se přibližuje. Nové album s titulním trackem Yet To Come a sloganem The Most Beautiful Moment pozná svět 10. června.

Celkově se skládá ze třech CD, která obsahují nejen tvorbu z minulosti, ale také zcela nové skladby nebo nikdy nevydané nahrávky dobře známých písní či coverů. Na všech zahrnutých písních se členové BTS podíleli. Proto bude album pro všechny členy velmi speciální. Také si společně se svými ARMY zavzpomínají na uplynulá léta a ikonické éry.



Postupně se budeme dozvídat nové informace o přicházejícím albu a na závěr celého comebacku čeká překvapení za dveřmi naplánované na den 13.6, deváté výročí skupiny.

Co to asi bude?






0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page