top of page
  • barbarafaragoova

BTS a UNICEF

Na prelome mesiacov september a október mal svet možnosť vidieť ďalšiu aktivitu BTS. Po vyše roku opäť nasadli do lietadla, no tentokrát zavítali do budovy Organizácie Spojených národov, v rámci ich kampane s UNICEF.

Nie je nikomu novinkou, že BTS založili projekt "Love myself" ešte v roku 2017, kde spolu s UNICEF hlásali myšlienky mladých ľudí. Ubehlo pár rokov, ale ich myšlienka, ich kampaň, ich tzv. osveta stále napreduje a neustále graduje.

Určite si spomínate, keď prvýkrát vystúpili pred komisiou. Vtedy líder skupiny, Kim Namjoon alias RM, predniesol svoju reč za celý tím BTS.











"Je jedno kto si, odkiaľ si, tvoja farba pleti, tvoje pohlavie, len rozprávaj, ukáž sa, predstav sa."

(Pre mnohých fanúšikov veľmi obľúbený citát od Namjoona.)



Kampaň rástla, vyzbierali obrovské množstvá peňazí, ktoré darovali deťom, mladej generácií.

ARMY (fanúšikovia BTS) boli naozaj veľmi zvedaví, čo prinesie tento rok príhovor BTS, akú silnú myšlienku v nás opäť zanechajú. Ako sa už stáva, BTS nesklamali.

RM, Jin, Suga, Jhope, Jimin, V, Jungkook opustili na pár dní Južnú Kóreu a zavítali do USA. Absolvovali niekoľko zaujímavých podujatí a zúčastnili sa niekoľkých rozhovorov. Ich hlavným bodom bol už spomínaný príhovor v OSN, neskôr vystúpenie v OSN, rozhovory pre Americkú televíziu, či návšteva tradičného múzea o Kórei v NY.



"Tradičná fotografia #BTS #Lovemyself #Unicefspeech"




"Záber z príprav na príhovor."





"Kampaň #LOVEMYSELF v týchto dňoch oslavuje už neuveriteľné 4 roky." Srdečne blahoželáme a tešíme sa na pokračovanie.





#BTSLOVEMYSELF kampaň je v súčasnosti, v roku 2021, považovaná za jednu z najúspešnejších kampaní v rámci UNICEF. Obrovský úspech, za ktorý môžeme ďakovať BTS a ARMY.


V roku 2021 BTS nezabudli hlásať názory, myšlienky, nápady detí a mladých ľudí. Patričným spôsobom ich predniesli na pôde OSN. Spomenuli nie len vzdelanie, budúcnosť, budúcu generáciu, lásku, seba-lásku, záľuby, duševné zdravie, ale aj ako úspešne a kreatívne zvládajú mladí ľudia pandémiu Covid-19. Nezabudli podotknúť, že sa neuveriteľne tešia, kedy sa opäť všetci spoločne stretneme.


Ich kampaň #Lovemyself je kampaň, ktorá je celosvetovo neuveriteľne známa a úspešná, podotkli tento fakt aj v rozhovoroch, kde BTS spomenuli, že ich naozaj teší, keď na sociálnych sieťach čítajú ich príbehy s už spomínaným hashtagom #.


BTS zdôraznili potreby mladých ľudí a to, že deti a mladí ľudia sú v súčasnosti "WELCOME GENERATION". Je dôležité, aby deti a mladí ľudia dostali dostatočné kvalitné vzdelanie, lásku, podporu, solidaritu. Aby sa necítili odstrčení či nepochopení, ale práve naopak, aby vedeli, akí významní a dôležití sú pre svet.



Zábery pred vystúpením a pred príhovorom v OSN.


Na záver ešte raz kampani #BTSLovemyself srdečne blahoželáme. Veríme, že to dobro a láskavosť kampane naďalej bude robiť radosť a úspech aj v budúcnosti. "ARMY a BTS vydajme sa spoločne na ďalšiu dobrodružnú cestu!"





Zdroje: Wired news.

0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page