top of page
  • Obrázek autoraMissy Sandy

Idolové, kteří byli odmítnuti



Být odmítnutý společností není úplně příjemná zkušenost, ne vždy je však na škodu. I když neskončili tam, kde původně chtěli, některým lidem se podařilo se ze svých chyb ponaučit a uspět někde jinde.




1. J-hope (BTS)

Je těžké si představit BTS bez J-Hopa. Původně však byl trainee v JYP Entertainment v roce 2009, než se připojil k Big Hitu poté, co ho náborář viděl během svého konkurzu tančit 3 hodiny. Ačkoli byl poté propuštěn, Jungkook a RM udělali vše pro to aby přesvědčili svého generálního ředitele, aby J-hopa k BTS nakonec přidal.




2. Park Jin Young

Předtím, než Park Jin Young vytvořil JYP Entertainment, vyzkoušel konkurz pro SM Entertainment. Během konkurzu na Lee Soo Mana zapůsobily spíše jeho skladatelské schopnosti než ty pěvecké. To vedlo k veselé výměně, kdy Lee Soo Man sice odmítl Park Jin Younga, ale zeptal se, jestli si může koupit píseň, kterou použil pro svůj konkurz.




3. IU

IU měla docela kamenitý začátek její kariéry. Zkoušela to mnohokrát v JYP Entertainment a dalších agenturách, ale byla pokaždé odmítnuta. Nakonec si jejího talentu všiml Loen Entertainment a podařilo se jí debutovat jako sólové umělkyni v roce 2008.




4. Choa (Bývalá členka AOA)

Choa čelila velké bitvě, když se pokoušela stát se idolem. Vyzkoušela JYP a SM Entertainment, ale ani do jedné společnosti se nedostala. Zvláště těžké časy měla v SM, kde selhala na konkurzech 15krát! Naštěstí lidé v FNC Entertainment viděli, jaká je skvělá zpěvačka, a přijali ji.




5. Park Bom (Bývalá členka 2NE1)

Park Bom možná nakonec debutovala jako členka jedné z nejznámějších dívčích K-pop skupin, dalo jí ale zabrat se tam vůbec dostat. Než byla přijata do YG, neuspěla na konkurzech třikrát za 3 roky.




6. Zico

Zico se ucházel o místo v SM Entertainment, zatímco co působil jako undergroundový rapper. Jako trainee nikdy přijat nebyl, avšak byly chvíle, kdy byl blízko k přijetí do společnosti.




7. Irene (Red Velvet)

I když je nyní Irene úspěšnou umělkyní v rámci SM Entertainment, původně neuspěla ve svém prvním konkurzu do společnosti. Poté, co ji lidé z SM odmítli, více o tom přemýšleli a změnili názor. Společnost později kontaktovala Irene ohledně nové nabídky, kterou přijala.




8. Hyolyn (Bývalá členka Sistar)

Jednou ze společností, kde se Hyolyn pokusila dostat, byla JYP Entertainment. Nakonec byla odmítnuta, ale podařilo se jí najít si cestu do Starship Entertainment a stát se leaderkou skupiny Sistar.





9. Hani (EXID)

Hani nebyla přímo odmítnuta společností, jako ostatní idolové na tomto seznamu. Ve skutečnosti byla trainee pro JYP, byla ale vyhozena. Naštěstí ji objevila společnost Banana Culture a umožnila jí stát se členkou EXID.




10. Xiumin (EXO)

Původně se Xiumin pokoušel dostat do JYP Entertainment, tam ale neuspěl. Později téhož roku se proto zúčastnil soutěže Everysing společnosti SM, kde byl přijat a zbytek je historie!




11. CL (Bývalá členka 2NE1)

Společně s Hani byla CL trainee ve společnosti JYP, nakonec ale byla také vyhozena. Jak ale všichni víme, poštěstilo se jí u YG Entertainment.






Zdroje:

0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page