top of page
  • Obrázek autoraMissy Sandy

KBS SONGS FESTIVAL CONNECT event

KBS World přinesl největší k-pop live vystoupení tohoto roku na jejich akci KBS Song Festival 2020. Akce začala 18. prosince v 17:30 KST (Korejský standardní čas).


KBS Song Festival se koná každý rok, letos však poprvé bez veřejnosti kvůli situaci s nemocí Covid-19. To je důvod, proč ve jménu tohoto festivalu můžete vidět slovo CONNECT. Ve skutečnosti má slovo CONNECT ještě jeden význam a to ten, že spojuje k-pop umělce s jejich fanoušky po celém světě.


První, kdo přišel na Photo wall Live, byla skupina BTS. Ti byli velmi vděční za to, že se této události mohli zúčastnit a také reagovali na situaci ve světě; RM ve svém projevu mimo jiné vyzval fanoušky, ať zůstanou doma. BTS nebyli posledními umělci, kteří se během krátkého rozhovoru s MC Ding Dong vyjádřili k situaci, například také Hwasa ze skupiny Mamamoo momentální dění ve světě okomentovala. Je více než jisté, že k-pop umělcům chybí kontakt se svými fanoušky, a samozřejmě i koncertování.


Nejzábavnější rozhovor proběhl s GOT7, kdy Jackson během debaty dělal různá vtipná gesta a pohyby, na které MC Ding Dong reagoval.

Taemin byl jediným sólovým umělcem, který přišel na Photo wall Live a jako poslední MC Ding Dong představil tři moderátory - Yunho z TVXQ, Shin Ye Eun a Cha Eun pro festival.


Mezi Photo wall Live a začátkem festivalu následovala malá přestávka. KBS SONG FESTIVAL CONNECT oficiálně začal v 19:00 KST. Pokud jste pro sledování neměli registrovaný přístup - nevadí! Sledovat festival jste mohli také později na oficiálním youtube kanále KBS World. Sledujících bylo přibližně 670 tisíc fanoušků!


Festival byl plný skvělých vystoupení, například J.Y.Park se Sumni připomněli legendární skupinu Wonder Girls a skladbu Nobody! Na konci své show zpívali svoji společnou píseň When We Disco. Hwasa pro změnu zahajila své vystoupení písní Maria, poté se k ní připojily zbylé členky z Mamamoo a zazpívaly skladbu AYA.


Celý záznam festivalu lze najít na YouTube KBS World, kde si můžete užít show od Jessi, Twice, (G)I-dle, Nu'est, Stray Kids, Taemina, The Boyz, TXT a mnoha dalších umělců. Obrázky: KBS World

0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page