top of page
  • Obrázek autoraKatie

Nový videoklip ´Ice Cream´ a módní styl BLACKPINK

Připravte se na pořádnou dávku svůdných pohledů, sladkostí, vintage trendů a doslova explozi barev v novém videoklipu ’Ice Cream‘ od populární kpop skupiny BLACKPINK ve spolupráci se Selenou Gomez. Na jeho vzniku se podílela i Ariana Grande a Victoria Monét při psaní textu.


Videoklip byl vydán již před více jak týdnem, a fanoušci se ho pořád nemohou ”nabažit“. Jak už to ale bývá, se slávou přichází i nenávist, a tak to je i u tohoto songu. Bohužel za poslední dobu skupina čelí ohromnému množství kritiky ze strany ”fanoušků“. Holky to však nevzdávají a pořád jdou vpřed se vztyčenými hlavami a úsměvy na tvářích. Důkazem je i tento videoklip a dechberoucí outfity, které doopravdy nezklamaly.


Členky byly spolu se Selenou Gomez “nastajlovány” do vintage pin up stylu a každá z nich má na sobě svou oblíbenou značku, jelikož členky BLACKPINK rády ”mixují” high-street s luxusem. Můžeme zde vidět mnoho ”High Teen“ trendů, které momentálně ovládají celou Jižní Koreu; ohromné množství třpytících se doplňků, oversized mašlí nebo luxusních bikin a samozřejmě nesmí chybět časté změny barev nebo délky vlasů v každém druhém záběru. Ze začátku se to může zdát matoucí, ale ve výsledku to jenom přídává stylu skupiny.



Pokud jste opravdoví ”fajnšmekři“ rozhodně doporučujeme zaměřit se ve videu i na nehty, které má každá z členek udělané. Dalo by se říci, že v tomhle případě už jde o téměř umělecký výtvor a osobní nehtový specialista skupiny si zaslouží velký potlesk! Jejich ruce, podobně jako nehty, zdobí také zábavné šperky od korejské značky Mikshimai a mnoha dalších!



Teď už však na jednotlivé členky a jejich dechberoucí outfity!

 
Lisa

Lisa, o níž fanouškové často říkají, že jí stylisti nevěnují pozornost a dávají jí ty nejošklivější outfity, tentokrát zazářila. Podařilo se dokonce vyprodat hned několik kousků! Například sukni z teaser fotky.

Na pódiu jsou její outfity většinou experimentální, sportovnějšího stylu. Stylisti ji oblékají do kožichů nebo různých technicky náročných kousků, které zvýrazňují její dlouhé nohy a skvělou postavu. A tak tomu bylo i ve videoklipu! Samozřejmě také nechybí výrazná barva vlasů nebo ohromující rap lines!


Její styl oblékání mimo pódium nebo videoklipy je však něco úplně jiného. Její klasičtější oblečení přivádí na světlo její jemnější stránku osobnosti. Reprezentuje značky jako například Celine nebo Bulgari. Miluje džíny a ženské topíky, elegantní a klasické doplňky s přírodními barvami.



 
JISOO

Její styl doslova křičí ’dívka od vedle‘, je to něco, co vypadá skvěle na i mimo pódium. Ze všech čtyř dívek, právě Jisoo dostává ty nejvíce ženské nebo dívčí outfity. Možná díky tomu, že nejvíce odpovídá Jihokorejským stardardům krásy, jak někteří říkají. Často ji taky můžeme vidět v kardiganech nebo čelenkách s jemným make-upem. Můžeme dokonce říci, že Jisoo někdy vypadá jako milejší verze Blair Waldorf Gossip Girl, která právě vyšla z AmerickéTV show. Je známá svou osobností, která mnohdy přímo září a nepotřebuje se neustále ”fintit”, proto ji lehko spozorujete i v komfortnejších a jednoduchých outfitech.


Jisoo reprezentuje značku Christian Dior. Jak ve videoklipu, tak i v realitě, na ní můžeme vidět mnoho roztomilých čelenek, mašlí nebo stylových klobouků. To vše v kombinaci s rozpuštěnými vlasy a šaty.


Co vyčnívá ale ze všeho nejvíce, alespoň pro nás, jsou nehty. Z našeho pohledu je to doopravdy úžasný výtvor plný drobných detailů!


Nedostatek lines nahrazují, do jisté míry, dobře zvolené outfity. Takže alespoň za to můžeme dát stylistům palce nahoru a snad někdy v budoucnu se i Jisoo dostane více textu, její hlas je totiž přímo andělský!




 
ROSÉ

Dalo by se říci, že její styl je právě teď jedním ze snů každé “teenagerky” - velmi ženské, světlé prvky s crop topy, které zvýrazňují její štíhlý pas, a ty nejlepší doplňky, někdy také maxi šaty nebo mini sukně. Není tedy divu, že mnoho fanoušků mužského pohlaví říká, že by Rosé chtělo jako svou přítelkyni. Ve videoklipu září v šatech od značky Moschino, jemným dívčím make-upem a mnoha doplňky, které zvýrazňují její ženskou část. Je velmi težké zkombinovat kousky tak, aby to nebyl kýč, a Rosé to rozhodně dokáže; za to velké plus!



Co už ale začíná být jako ohraná deska, je minimum snahy, kterou její stylisté dávají do úpravy vlasů. Pořád ji vidíme buď se spuštěnými nebo jemně nabarvenými vlasy v culíku. Je pravda, že jí extrémně sluší, ale neuškodilo by někdy také zaexperimentovat, podobně, jako u jiných členek. Podobně jako opakované nošení těch samých kousků, Rosé si rozhodně zaslouží víc


Naštěstí Rosé dokáže okouzlit nejen svým vzhledem, ale také božským hlasem, který dosahuje neuveřitelných výšek, při kterých až běhá mráz po zádech.





 
JENNIE

Ve videoklipu ’Ice Cream‘ Jennie opět září. Módní ikona reprezentuje značku Chanel, jak ve videu, tak i mimo něj. Již jako malá byla posedlá značkami a často si půjčovala značkové věci Chanel od jeji maminky. Tuhle inspiraci využívá i ve svých denních ’casual’ outfitech. Není novinka, že Jennie svým vkusem inspiruje nejen mladé dívky, ale i módní dizajnéry po celém světě.


Jennie se může chválit úžasnou postavou, ale i skvělým hlasem a přátelskou osobností. I když je často pod ”palbou” nenávistných komentářů, které říkají že je líná nebo nepříjemná osobnost, ona za pomoci ostatních členek dokáže držet hlavu vzhůru a usmívat se. Možná na venek působí jako nepřátelská dívka z filmu Mean girls, ale uvnitř se schovává laskavé srdce plné něhy.


Její stylisté se opět překonali a ve videu ji oblékli do luxusních vintage Chanel outfitů, a také si pohráli s její barvou vlasů. Můžeme s hrdostí říci, že i kdyby se rozhodli pro žlutou, ona by z toho dokázala udělat mistrovské dílo a velice by jí to slušelo.


Na pódiu ji můžeme vidět v sexy outfitech, nicméně v reálnem životě preferuje pohodlné a ženské oblečení v pastelových barvách, někdy také oblečení, které zvýrazňuje její dětinskou povahu. Podobně jako když nosí na ruce tzv. srunchies nebo náramky.


Ve videu se také objevuje outfit, který jí trochu přidává a vypadá jako pyžamo; růžový svetřík a účes ze 60. let. Tak či tak, stylisté od Jennie opět nezklamali.



 

Už teď se nemůžeme dočkat na další comeback nebo spolupráci od skupiny a doufáme, že to bude co nejdřím. Jsme zvědaví, jakými kousky nás holky opět okouzlí!


Zdroj: SouthChina Morning Post a YouTube

0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page