top of page
  • baralunakova07

TO NEJLEPŠÍ TEPRVE PŘIJDE 💜


Odzvonil desátý červen a svět přivítal zbrusu nové BTS album Proof. Skládá ze tří CD, na kterých je nahráno celkem 48 písní z různých ér kariéry skupiny. Ve slavný den comebacku se prodalo přes dva miliony kopií alba po celém světě a další miliony se nasčítaly již v rámci pre-orders.







YET TO COME (THE MOST BEAUTIFUL MOMENT)


Titulní skladba „Yet To Come“ skrývá hluboké poselství a zprávu od skupiny.


Říká, že se staly krásné věci, že minulost je nejlepší, avšak vskutku to Nejlepší právě přichází a je to teprve začátek.

Moment is yet to come


Videoklip se den po zveřejnění dostal na osmou příčku trendů na české scéně s počtem 60 milionů zhlédnutí.


Yet To Come“ dosáhlo i na první příčku iTunes v devadesáti zemích celého světa včetně České republiky. Další písničky z alba zaujaly příčku druhou, třetí i čtvrtou.



České iTunes: 1. Yet To Come

2. For Youth

3. Run BTS

4. Born Singer



Yet To Come“ také debutuje na třetí pozici Global Spotify Chart s více jak sedmi miliony streamy. Jde o dosud největší debut K-Pop skladby v historii platformy. Do žebříčku Spotify Global se v jeden den současně dostalo i dalších 27 písní BTS. Trhají tak další světový rekord.



Music Video dokonale propojilo dávnou minulost a přítomnost:
















CD

Již bylo zmíněno, že album tvoří tři CD, která zahrnují skladby BTS nahrané v průběhu celé kariéry, tedy od roku 2013 až po současnost.


CD1 - Obsahuje 19 skladeb, titulní písně minulých alb, jdoucí chronologicky za sebou.


CD2 - Skládá se z 15 písní, které členové sami vybrali jako součást Proof. Svůj výběr všichni zdůvodňují v krátkých videích "Proof of Inspiration" na YouTube.

Run BTS“ uvádí tuto druhou část.


CD3 - 14 největších osobních pokladů se ukrývá právě na posledním CD. Demo verze, nikdy nevydané písničky a také zcela nová emotivní skladba pro fanoušky ARMY „For Youth“.





Kdybych Tě nikdy nepotkal, kým bych byl. Pořád mi chybíš, tyhle slova už jsou zvyk. Jsi můj nejlepší přítel až do konce mého života. Přál bych si umět vrátit čas...

(POV: ALL ARMYS CRY AGAIN)




PHOTOSHOOT

Pro album Proof se představily dvě verze koncept fotek:

Proofa „Door


Proof fotky jsou laděny do temnějšího tónu, zatímco Door photoshoot je o něco jemnější a zahalený ve světlých odstínech.






BTS během živého vysílání naťukli několik dalších spoilerů, co se nejbližší budoucnosti týče. Stay Tuned! 💜




Nostalgie, pouto, týmová práce, přátelství a láska → BTS Proof












0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page