top of page
  • Darina_Ester null

WHAT IS GOING TO BE NEXT?

Během června jsme se dozvěděli, že si členové BTS berou jakousi dovolenou, aby našli sami sebe a mohli dál pokračovat v dobré práci jako doteď. Ale co bude dál?


Jako prvním členem BTS , který vydal sólo album byl J-Hope. ARMY po celém světě si užívali úžasnou atmosféru alba 'JACK IN THE BOX'.



Dále jsme se mohli kochat různými písničkami, na kterých spolupracovali jednotlivý členové BTS - Jungkook with Charlie Puth (Left and Right); Suga with PSY (That That); Jungkook (My You); Jungkook & Jimin & Taehyung & Jin with Benny Blanco & Snoop Dogg (Bad Decisions), RM with Balming Tiger (Sexy Nukim)...



Ale kde jsou další?


Existují různé teorie, že dalším členem, který vydá album bude Jungkook, který už dávno říkal, že pracuje na textech písniček, ale stále nebylo nic zveřejněno kromě jeho písničky 'My You', která je věnována ARMY.


Zde je odkaz na 'My You': https://youtu.be/_yTP_L8fC-k



Nově vzniklou teorií je, že dalším členem, který zveřejní své album bude Suga. Vyšlo již mnoho článků o tom, že je možné, že se dočkáme dvou alb - první pod Agust D a druhý pod jeho stage jménem Suga. Fanoušky o tom přesvědčili Sugova instagramová storíčka, která jsou častokrát ze střižírny. Ale kde máme jistotu, že tomu tak bude?


Každý fanoušek sleduje všech 7 účtů celé dny a čeká na jakoukoliv spojitost s novým albem. Bohužel se nám ale nedostává 100% odpovědím ani nejmenším náznakům.



Podle online magazínu NEWS IN K-POP WORLD dalším členem, který zveřejní své album bude Jungkook, který už hned před vydáním J-Hopova alba začal intenzivně pracovat na svých osobitých textech.


Zatím se bohužel jedná o nepodložené teorie, které se nedají nikde potvrdit. Ani HYBE zatím nevydal žádná oznámení o nadcházejících albech, což je zvláštní. Proto dochází ke konspiračním teoriím o úplném rozpadu BTS, které nemusí být pravdivé.


Proto se snažte zůstat pozitivními a počkejme si společně na nové album! Nenechme se rozhodit teoriemi, které nemají reálné základy!




0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page